Reserveren:
010-236 48 09
Vis eten in rotterdam

-Vis eten in Rotterdam-

Met veel vis op de menukaart tegen betaalbare prijzen zijn wij een trots familiebedrijf. Uit eten in Rotterdam met goede kwaliteit verse vis is nu toegankelijk voor iedereen en ook nog eens verantwoord. Je hoeft niet naar de dure exclusieve restaurants te gaan voor goede vis. Bij ons krijg je top kwaliteit verse vis tegen nette en eerlijke prijzen. Elke dag wordt de vis bij ons bezorgd en dat proef je!

Verantwoorde vis met het MSC keurmerk

Wij bieden een menukaart met mooie vissen zoals sliptong, tonijn en kabeljauw. Al onze vis wordt uitsluitend geserveerd met het keurmerk MSC. Dit is een onafhankelijk keurmerk die ervoor zorgt dat de visbestanden voor komende generaties gewaarborgd blijft. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan het filmpje of ga naar de website www.msc.org.
 

 

-Vis lunchen in Rotterdam-

Wij bieden ook lunch aan met de beste verse vis. Zo is er keuze uit heerlijke broodjes belegd met bijvoorbeeld Noorse zalm. Of kies voor een proeverij en krijg van alles wat zodat u niet hoeft te kiezen. Elke maand presenteren wij ook een "Lunch van de maand" die elke keer weer een verrassing biedt. Houdt onze homepage in de gaten, hier laten wij het wisselende menu zien.


-Reserveren-

Uitsluitend telefonisch tijdens openingstijden.

T 010 - 236 48 09

Uit eten in Rotterdam Links Sliptong Nieuw visrestaurant
Vis op de Dijk - 2024
Ontwerp en realisatie: ontwerpbureau esens design
VIS op de Dijk Rotterdam

VIS op de Dijk


Oudedijk 235-A, 3061 AH Rotterdam
010-236 48 09


Openingstijden: Woensdag t/m zondag van 12:00 - 23:00 uur.

5 sterren - gebaseerd op 68 reviews
Mediterranean Prijs: € 9 - € 24